![]() |
İED İŞ İLANI : İşaret Dili Bilen Müşteri Temsilicisi - Yazdırılabilir Sürüm +- İED (http://ied.org.tr/forum) +-- Forum: İşitme Hakkında (/forum-6.html) +--- Forum: İş Hayatı (/forum-19.html) +--- Konu: İED İŞ İLANI : İşaret Dili Bilen Müşteri Temsilicisi (/thread-406.html) |
İED İŞ İLANI : İşaret Dili Bilen Müşteri Temsilicisi - ied - 02-26-2013 01:32 PM Şirketimiz T.C.Ziraat Bankası A.Ş. ve T.Halk Bankası A.Ş. iştiraki olup aynı zamanda Türkiye’nin bu iki büyük bankasına kredi kartı basımı-dağıtımı, ATM kurulumu-izleme ve POS destek hizmeti vermektedir. Bunların yanısıra, T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’ne “Çağrı Merkezi” ve bu kapsamda 2008 yılı sonunda hayata geçirilen “Görüntülü İşlem Merkezi” projesinde de destek vermektedir. Görüntülü İşlem Merkezi’nde işitme engellilere hizmet vermek üzere; - İşaret dilinde hizmet verebilecek - Bankacılık alanında hizmet vermeye yatkın - Presentable/Göze hoş görünen - Diksiyonu düzgün - 7/24 esasına göre vardiyalı düzende çalışabilecek adaylara ihtiyaç duymaktayız. Ücret eğitim durumuna göre değişiklik gösterdiğinden, adaylara bu konuda görüşme sırasında bilgi verilecektir. CV'nizi ied1ied@yahoo.com.tr mail adresine gönderiniz. Bileşim RE: İED İŞ İLANI : İşaret Dili Bilen Müşteri Temsilicisi - ARİF YILDIZ - 02-26-2013 03:41 PM peki işe alınacak kişi hangi ilde çalışacak? ayrıca yukarda verilen adrese mail atılamıyor ( ed1ied@yahoo.com.tr ) RE: İED İŞ İLANI : İşaret Dili Bilen Müşteri Temsilicisi - ekarakoc - 02-26-2013 04:01 PM Merhaba Arif Bey, derneğimizden aldığım bilgiye göre İstanbul büyük ihtimal çünkü bankaların genel merkezleri hep İstanbul'dadır. Bence özgeçmişinize çalışmak istediğiniz yerlerini belirtmenizi rica ediyorum. RE: İED İŞ İLANI : İşaret Dili Bilen Müşteri Temsilicisi - serkanDEMİR - 02-27-2013 10:17 AM Kolay gelsin öncelikle bu konuyla ilgili cvyi belirtilen adrese gönderdim.İyi çalışmalar RE: İED İŞ İLANI : İşaret Dili Bilen Müşteri Temsilicisi - ekarakoc - 02-27-2013 12:07 PM Teşekkür ederim. RE: İED İŞ İLANI : İşaret Dili Bilen Müşteri Temsilicisi - sevius - 03-01-2013 11:18 AM ŞİMDİ BU ALIMLAR İÇİN HANGİ BELGEYİ İSTİYORLAR BENİM BELGEM VAR AMA ŞU EN SON OLAN SINAVI GEÇEMEDİM ![]() ![]() son olarak alımları bankaların kendisimi yoksa bankalara iş veren şirketlermi alım yapıyorlar RE: İED İŞ İLANI : İşaret Dili Bilen Müşteri Temsilicisi - ekarakoc - 03-01-2013 03:37 PM Merhaba sevius, böyle bir durumda ilk kez karşılıyorum. Sınavdan kaç puan aldığınızı öğrenebilir miyim? RE: İED İŞ İLANI : İşaret Dili Bilen Müşteri Temsilicisi - sevius - 03-05-2013 10:48 AM utanıyorum söyleyemem çok kötü berbat ![]() RE: İED İŞ İLANI : İşaret Dili Bilen Müşteri Temsilicisi - ekarakoc - 03-06-2013 08:23 AM Merhaba Sevius, başarılı olmamandan dolayı ümitsizliğe kapılmayın. Bir sonraki aşamada bunu değerlendirebilirsin. Bulunduğunuz yerde işitme engellilerle daha sık iletişim kurarsanız AKICI seviyesine ilerleme ihtimalin var. Dediğim gibi bu sınav ilk kez olmuyor, bir sonraki dönemde yine sınav olur. RE: İED İŞ İLANI : İşaret Dili Bilen Müşteri Temsilicisi - sevius - 03-06-2013 04:01 PM bir sonra kı sınav kım bılır ne zaman ![]() |