![]() |
ÖMSS Tercihleri nasıl yapılır? [RESİMLİ ANLATIM] - Yazdırılabilir Sürüm +- İED (http://ied.org.tr/forum) +-- Forum: İşitme Hakkında (/forum-6.html) +--- Forum: İş Hayatı (/forum-19.html) +--- Konu: ÖMSS Tercihleri nasıl yapılır? [RESİMLİ ANLATIM] (/thread-415.html) |
ÖMSS Tercihleri nasıl yapılır? [RESİMLİ ANLATIM] - ekarakoc - 03-02-2013 07:49 PM 1- Tercih kodlarını öğrenmek için aşağıya tıklayınız... >>> ÖMSS-2013 Tercih Kılavuzu (28.02.2013) Tıklayınız... ----- 2- RESİM-1'de tercih ettiğiniz 1'den fazla kodlarını bulabilirsiniz. Kodlarını not ediniz. ![]() ----- 3- Aday İşlemlerine giriş yapmak için aşağıdaki yazıya tıklayınız... >>> Aday İşlemleri Sistemi Tıklayınız... ----- 4- RESİM-2'teki Aday Sistemine ulaşmak için tıklayınız. ![]() ----- 5- RESİM-3 TC Kimlik numarasını girerek ÖSYM tarafından verilen şifreyle BAĞLAN'a tıklayarak giriş yapınız. ![]() ----- 6- ÖMSS 2013/1 TERCİH seçip TAMAM'a tıklayınız. RESİM-4 ![]() ----- 7- TERCİH BİLDİR'e tıklayınız. RESİM-5 ![]() ----- 8- RESİM-1'deki gibi not ettiğiniz tercih kodlarını buraya yazıyorsunuz. Yazdıktan sonra EKLE tıklayınız. Birden fazla tercih etmek istiyorsanız farklı kurumun Tercih Kodunu yazıp ekleyiniz. RESİM-6 ![]() ----- 9- Tercih Kodlarını tamamladıktan sonra RESİM-7'de Tercih Listem Hazır. Tercih Bildirme İşlemine Devam Etmek İstiyorum yazısına tıklayınız. VE BİTTİ ![]() |