![]() |
3 aylık kızım işitme testinden geçemedi. - Yazdırılabilir Sürüm +- İED (http://ied.org.tr/forum) +-- Forum: İşitme Hakkında (/forum-6.html) +--- Forum: İşitme Kaybı (/forum-8.html) +--- Konu: 3 aylık kızım işitme testinden geçemedi. (/thread-443.html) |
3 aylık kızım işitme testinden geçemedi. - soerol - 03-27-2013 05:13 PM merhaba, 3 aylık kızım işitme testlerinden geçemedi, gazi üni. pediatri odyolojisine gittik 2 defa ABR(bera) testi yapıldı.işitme yok, işte şimdi bundan sonra ki aşama için görüş, düşünce, öneri, tavsiye her türlü paylaşıma açığım, cevaplarınızı bekliyorum. RE: 3 aylık kızım işitme testinden geçemedi. - ekarakoc - 03-28-2013 11:18 PM Merhaba soerol, bu konu ile ilgili derneğimizle irtibata geçebilir misin? Yardımcı olacaklar. Telefon numarasını özel mesajdan öğrenebilirsin. Saygılarımla. RE: 3 aylık kızım işitme testinden geçemedi. - soerol - 03-29-2013 03:54 PM cevabınız için tşk ederim.konuyla ilgili olarak telefon açmadan bilgi paylaşırsasınız benim gibi olan kişilerinde bilgilenme şansı olur. Nasrettin Hoca ağaçtan düşmüş, doktor çağıralım mı demişler, bana ağaçtan düşeni çağırın beni en iyi o anlar. şimdi benim amacımda dert paylaşmak, bilgi paylaşmak, cihaz satanlar bu işe ticaret olarak bakıyor bunu için tecrube paylaşmak. Lütfen herkesi düşüncelerini bu başlıkta bekliyorum, Dertler paylaşarak azalır,sevinçler paylaşarak çoğalır. RE: 3 aylık kızım işitme testinden geçemedi. - ekarakoc - 03-29-2013 04:44 PM Haklısın, herkes burada aktif olmadığı için yanıtsız kalacaktır burada. Bu yüzden derneğimizden Sevgi Hanım'dan sözlü olarak detaylı bilgi almakta fayda var. Telefon : 0 212 559 87 97 Cep : 0 538 224 40 83 Mail : ied1ied@yahoo.com.tr 3 aylık kızım işitme testinden geçemedi. - soerol - 03-29-2013 07:20 PM peki arayayım,beni mail grubuna ekleyin, böyle bir grup yoksa lütfen oluşturun. soerol@hotmail.com RE: 3 aylık kızım işitme testinden geçemedi. - ekarakoc - 03-31-2013 12:53 AM Tamam, mailinizi derneğimize ileteceğim. |