![]() |
İED İŞ İLANI - Yazdırılabilir Sürüm +- İED (http://ied.org.tr/forum) +-- Forum: İşitme Hakkında (/forum-6.html) +--- Forum: İş Hayatı (/forum-19.html) +--- Konu: İED İŞ İLANI (/thread-473.html) |
İED İŞ İLANI - ied - 06-14-2013 11:06 PM özel bir şirkette çalıştırıImak üzere işitme engelli personel aramaktadır. -En az ilkokul mezunu ve diploması bulunan , -Yoğun tempo da ve ayakta çalışmaya uyum sağlayabilmek , -Herhangi bir sağlık problemi olmamak (Astım,bronşit,hepatit,eklem ve diz ağrısı, bel fıtığı, önemli ameliyat yada rutin ilaç kullanımı olmayacaktır.) -Devam eden dava süreci, sabıka kaydı olmamak, arşiv kaydı bulunmamak , -Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlamak; Sabah ,Akşam ve Gece vardiyaları bulunmaktadır Bünyemiz için engelli personel alımı yapmaktayız. Eğer elinizde engelli personel aday Cv si varsa bize yönlendirebilirsiniz. Bahsetmiş olduğumuz tüm kriterlerimiz Engelli arkadaşlarımız içinde geçerlidir, genel itibariyle işitme engelli adaylarımız üzerinden ilerlemekteyiz. cv.ler ied1ied@yahoo.com.tr adresine gönderilebilir RE: İED İŞ İLANI : THY Turkish DO & CO - sessizerdal - 06-14-2013 11:22 PM merhaba ben işitme engelliyim do & co istiyom ilkokul mezunyum ERDAL AYDIN 0536 222 29 29 not: mesaj bekliyorum RE: İED İŞ İLANI : THY Turkish DO & CO - ekarakoc - 06-17-2013 12:45 PM Erdal Bey, cv hazırlayıp göndermenizi rica ediyorum. RE: İED İŞ İLANI : THY Turkish DO & CO - sessizerdal - 06-18-2013 05:01 AM ben istanbul oturup adres ver ben gelicem RE: İED İŞ İLANI - zeliha - 09-12-2013 12:10 PM (06-14-2013 11:06 PM)ied demiş ki: özel bir şirkette çalıştırıImak üzere işitme engelli personel aramaktadır. |