![]() |
İŞİTME ENGELLİLERİN OTOMOBİL SORUNU - Yazdırılabilir Sürüm +- İED (http://ied.org.tr/forum) +-- Forum: Genel (/forum-13.html) +--- Forum: Teknoloji (/forum-16.html) +--- Konu: İŞİTME ENGELLİLERİN OTOMOBİL SORUNU (/thread-549.html) 1 2 |
İŞİTME ENGELLİLERİN OTOMOBİL SORUNU - adem68 - 10-30-2013 01:56 PM mecliste beklemekte olan işitme engellilerle ilgili özürlü otomobil yasa teklifi halen komisyonda.bu nasıl komisyon iki yıl olmasına rağmen bir türlü komisyonda gecmedi.bu konuda ne yapmak gerekiyor.arkadaşlar birlik olalım. ![]() RE: İŞİTME ENGELLİLERİN OTOMOBİL SORUNU - ied - 10-30-2013 04:04 PM Merhaba Adem Bey, bu durumla ilgili sonucunu uzun süredir biz de bekliyoruz, hatta komisyonla ilişkili kişilerle görüşmekteyiz. Henüz kararını bekliyoruz. İsterseniz siz de yasamızla ilgili linki toplayıp ilgili kişilere mail atabilirsiniz. RE: İŞİTME ENGELLİLERİN OTOMOBİL SORUNU - adem68 - 11-02-2013 08:06 PM ben kac defa e mail attığımı hatırlamıyorum.hep olumsuz sonuc.eğer bu konu mılletvekillerinin kendilerinin sahsi konusu olsaydı bir gecede cıkardı.işitme engelliler insan yerine konmuyor anlaşılan.işlerine geldimi engelli gelmedimi sağlam oluyoruz. ![]() iki yıldır komisyondan bi yasa teklifini cıkartamadılar yazık. RE: İŞİTME ENGELLİLERİN OTOMOBİL SORUNU - ied - 11-05-2013 01:50 PM Haklısın, beklemekten başka yapacak herhangi bir durumumuz yoktur. İnşallah seçimden önce gündeme getirirler. RE: İŞİTME ENGELLİLERİN OTOMOBİL SORUNU - serafim - 11-06-2013 09:46 AM (10-30-2013 01:56 PM)adem68 demiş ki: mecliste beklemekte olan işitme engellilerle ilgili özürlü otomobil yasa teklifi halen komisyonda.bu nasıl komisyon iki yıl olmasına rağmen bir türlü komisyonda gecmedi.bu konuda ne yapmak gerekiyor.arkadaşlar birlik olalım.ne yapmak gerekiyor aceba RE: İŞİTME ENGELLİLERİN OTOMOBİL SORUNU - ied - 11-11-2013 04:36 PM Dediğim gibi bekleyeceğiz, eğer çevrenizde vekiliniz varsa bu konu ile ilgili görüşebilirseniz yararlı olur. RE: İŞİTME ENGELLİLERİN OTOMOBİL SORUNU - duygusal464 - 11-11-2013 11:43 PM BENDE BU KONUYLA İLGİLİ GEREKLİ MERCİLERE KURUMLARA MESAJ GÖNDERDİM AMA HALA Bİ CEVAP YOK RE: İŞİTME ENGELLİLERİN OTOMOBİL SORUNU - duygusal464 - 11-14-2013 07:09 PM ben bu konuda ilgili millet vekilimize mail yoluyla ulaştım bana verdiği cevap kısa bi süre içinde konuyu genel kurulda konaşacakmış RE: İŞİTME ENGELLİLERİN OTOMOBİL SORUNU - adem68 - 05-14-2014 04:32 PM arkadaslar hjalen bi gelişme yokmu.nasıl yasaymıs bu bir türlü gündeme gelmiyor.sayın dernek yetkililerimiz bir gelişme varmı bu konu ne kadar güncel. RE: İŞİTME ENGELLİLERİN OTOMOBİL SORUNU - ekarakoc - 05-16-2014 09:49 AM TBMM'de halen bekleniyor bu teklif. Gündeme getirebilmek için ilgili arkadaşlarımız bu konuda uğraşıyor. |