Yeni Cevap 

Konuyu Değerlendir
  • 1 Oy - 5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TURKCELL'E DİLEKÇE GÖNDERİYORUZ
ekarakoc Çevrimdışı
Üye
**

Turkcell işitme engelli abonesiyseniz aşağıdaki e-posta adresine aşağıdaki yazıyı atınız:

Gönderilecek e-posta:
musteri.hizmetleri@turkcell.com.tr

Gönderilecek yazı:

Sayın yetkili,
Turkcell'in işitme engelli abonesiyim. İşitme engelli aboneniz olarak "mecburiyetten" kullandığım "Aradığınız abone işitme engellidir. Lütfen sms atınız" anonsu için "abonelik ücreti" alınmamasını istiyorum. Bu anonsu keyif için değil konuşmaları anlayamadığım için, rahatsız edilmemek için kısaca mecburiyetten kullanıyorum. Tarafıma ücretsiz olan ancak "çalarken dinlet" kapsamı içinde olduğu için her ay abonelik ücreti alınan bu anonsun "Çalarken Dinlet" aboneliği kapsamı dışında olmasını istiyorum. Bu konuda acilen teknik çözüm bulunmasını istiyorum.
Ayrıca Vodafone son aldığı kararla engelli abonelerinde %25 ÖTV yi kendisi ödeyeceğini ve almayacağını belirtmiştir. Bunu Turkcell'in de yapmasını istiyorum. Söz konusu haber aşağıdadır.
İyi çalışmalar.

Kaynak: http://www.zaman.com.tr/ekonomi/otv-enge...24241.html
Vodafone ÖTV ‘engel’ini kaldırdı
KENAN MEHMETZADE İSTANBUL - 4 Aralık 2012
Vodafone, Dünya Engelliler Günü’nde, engelli abonelerin yüzde 25’lik Özel İletişim Vergisi’ni (ÖİV) üstlendiğini açıkladı. Şirket, engellilerin ihtiyaç halinde güvenlikleri için kullanabileceği ‘acil durum’ butonu bulunan Vodafone 155’i sunarken, telefon ekranındaki yazıları sesli okuma özelliğine sahip Nuance Talks yazılımını ücretsiz veriyor.
Resmî verilere göre Türkiye nüfusunun yüzde 12’si engelli. 9 milyon kişiye denk gelen bu kesimin topluma kazandırılması için son yıllarda çeşitli sosyal sorumluluk projeleri ve eğitim seminerleri düzenleniyor. Kamu kurumları ve sivil toplum örgütlerinin yanı sıra şirketler de yaptıkları projeler ve sundukları hizmetlerle özürlülere destek oluyor. Mobil operatör Vodafone Türkiye de, abonesi olan engelli vatandaşların yüzde 25’lik Özel İletişim Vergisi’ni (ÖİV) üstlenme kararı aldı.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dün Türkiye’de çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Vodafone Türkiye Vakfı da, engelli vatandaşların eğitim alarak ekonomiye kazandırılmasını hedefleyen projesi Düşler Akademisi’nde bu vatandaşlarla bir araya geldi. Şirket, engelli abonelerinin ses ve veriyi kapsayan tüm iletişim ihtiyaçlarını özgürce karşılaması amacıyla tarifelerdeki aylık sabit ücretin yüzde 25 Özel İletişim Vergisi’ni engelli aboneleri için üstlendi. Engellilerin ihtiyacına yönelik özellikler barındıran, standart cep telefonlarına oranla daha büyük olan ve üzerinde engellilerin ihtiyaç duyduğu zaman güvenlikleri için kullanabileceği ‘acil durum’ butonu bulunan Vodafone 155’i sunan şirket, cep telefonu ekranındaki yazıları sesli okuma özelliğine sahip Nuance Talks yazılımını ise görme engelli aboneleri için hiçbir ücret ödemeden erişilebilir kılıyor. Toplantıda konuşan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, milyonlarca engelli bireyin iletişim alanında karşılaştığı engelleri ortadan kaldırmak üzere çalıştıklarını söyledi.
2008 yılında engelli vatandaşları toplumla bütünleştirmek hedefiyle hayata geçirdikleri Düşler Akademisi çatısı altında onları topluma ve ekonomiye kazandırdıklarını vurgulayan Timuray, “Buradan mezun olan 1.720 gencimiz engelliler için başka bir hayatın mümkün olabileceğini gösterdi. Şimdi ise mobil iletişim teknolojilerini ve bu alandaki bilgi birikimimizi bu vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak üzere seferber ediyoruz.” dedi. Vodafone Türkiye Pazarlama Müdürü Lütfullah Kitapçı da, şirketin engelli vatandaşlara yönelik diğer hizmetlerini tanıttı. ‘Sesli bilgilendir’ servisiyle Vodafone, görme engellilere kullandıkları tarife veya hizmetlerle ilgili bildirimleri sesli mesajla duyuruyor. ‘İşitme Anons’ servisi ise işitme engellilerin hayatını kolaylaştırıyor. Bu servis, bireylerin aranmaları durumunda karşı tarafa ‘Aradığınız kişi işitme engellidir’ anonsu ile bilgilendirme sunuyor ve onları alternatif iletişim yollarına (SMS-MMS) yönlendiriyor. ‘Neredeyim’ servisi ise görme engelli müşterilerin herhangi bir noktada bulundukları konumu dinlemelerini ve konumları hakkında bilgilendirilmelerini sağlıyor.
(En son düzenleme: 12-04-2012 11:38 PM ekarakoc.)
12-04-2012 11:35 PM
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul Bu mesaji bir cevapta alıntı yap
edovan Çevrimdışı
Üye
**

RE: TURKCELL'E DİLEKÇE GÖNDERİYORUZ
ücreti alındğını bilmiyordum hala alıyor mu bu mesajı geç gördüğüm için yazdım
05-16-2013 07:05 PM
Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul Bu mesaji bir cevapta alıntı yap
ekarakoc Çevrimdışı
Üye
**

Evet alıyorlar. Bende hakkımı aldım.
05-23-2013 02:08 PM
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul Bu mesaji bir cevapta alıntı yap
murat sevindik Çevrimdışı
Üye
**

adıma ait 0538 698 50 96 nolu telefonuma 07.08.2013 tarihinde saat 20.55'de ßim'den 20 tl kontr yüklettim fakat hattımda tl gözükmedi.ßimin prov numarası:000000000000962959261375898357 bu ile yükleme yapılmıştır.ßu maduriyetimin giderilmesi hususunu bilgilerinize arz ederim.
SAYGILARIMLA.
08-08-2013 09:25 PM
ekarakoc Çevrimdışı
Üye
**

Murat Bey, bu durumda en yakın Turkcell bayisine giderek durumunu bildirmeniz gerekiyor. Müşteri hizmetleri mutlaka yardımcı olacaktır.
08-12-2013 08:32 AM
sincar tiryaki Çevrimdışı
Üye
**

iyi günler adıma 5333675276 bu numara bilgim olmadan açılmıştır.Bu noya 61.19 tl borç gelmiştir.Bu numaranın kapatılmasını ve borcun iptal edilmesini rica ediyorum.

GAZİANTEP
tlf:05301153927
TC:11027255564 SİNCAR TİRYAKİ
09-02-2013 10:20 AM
Ahmet Çevrimdışı
Ahmet gumus
**

Hattım mesaj almıyor ve gönderemıyor turkceli aradım diyor kısıtlamam var dilekce gondermenız gerekli hattımın açılmasını bekliyorum
02-13-2014 02:51 PM
vedat duman Çevrimdışı
Üye
**

05366897845 bu bilgim olmadan genç tarifesi açmış kimlik numaramla genç turkcell tarifesinin iptal edilmesini istiyorum gereginin yapılmasının arz ederim
07-10-2014 06:42 PM
ekarakoc Çevrimdışı
Üye
**

Şikayetlerinizi, buraya değil ilgili firmaya sorunlarınızı ve şikayetlerinizi yazarak mail atınız. Eğer firma gerekeni yapmıyorsa BİMER'e şikayet ediniz.

BİMER web sitesi : http://www.bimer.gov.tr/Forms/pgMain.aspx
07-31-2014 02:30 PM
Yeni Cevap