Yeni Cevap 

Konuyu Değerlendir
  • 1 Oy - 5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2012-2013 PSİKOLOJİ EĞİTİMLERİ AKADEMİK TAKVİMİ
ekarakoc Çevrimdışı
Üye
**

2012-2013 PSİKOLOJİ EĞİTİMLERİ AKADEMİK TAKVİMİ
Değerli Meslektaşlarımız

Yoğun istek üzerine 13-14 ekim ve 3-4 kasım tarihlerinde 18:00-20:30 saatleri arasında toplam 10 saatlik bir eğitim düzenlenecektir.
http://www.kimpsikoloji.com/?p=10447 linkine tıklayarak ayrıntılı bilgi alabilirsiniz
10 ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü münasebetiyle bu hafta (8-12 ekim) kesin kaydı yapılan eğitimlerimizde %20 indirim fırsatını kaçırmayın.
Diğer eğitimlerimize ulaşmak için aşağıdaki başlıkların üzerine tıklayabilirsiniz.

Viki Özromano
İED Başkanı

KİM PSİKOLOJİ 2012-2013 PSİKOLOJİ EĞİTİMLERİ AKADEMİK TAKVİMİ

PSİKOLOJİ EĞİTİMLERİ

EĞİTİMİN ADI – EĞİTMEN – EĞİTİM BAŞLANGIÇ TARİHİ

WISC-R ZEKA TESTİ EĞİTİMİ-Uzm. Psk. Şeyma İşman-Psk. Dan. Ebru Demirköz-13 Ekim 2012

ÇOCUK DİL VE ÇİZİM DEĞERLENDİRME TESTLERİ EĞİTİMİ-Uzm. Psk. Özen İlhan Oldaç-14 Ekim 2012

LOUISA DUSS PSİKANALİTİK HİKAYELER TESTİ EĞİTİMİ-Uzm. Psk. Özen İlhan Oldaç-14 Ekim 2012

NÖROPSİKOLOJİK TESTLER EĞİTİMİ 2. PAKET-Prof. Dr. Sirel Karakaş-3 Kasım 2012

DENVER 2 GELİŞİMSEL TARAMA TESTİ UYGULAYICI YETİŞTİRME SERTİFİKA KURSU-Prof. Dr. Kalbiye Yalaz, Prof. Dr. Banu Anlar, Uzm. Birgül Bayoğlu-3 Kasım 2012

İNSANCIL VAROLUŞÇU PSİKOTERAPİ EĞİTİMİ-Yrd. Doç. Dr. Alper Engeler-4 Kasım 2012

ÇOCUK ERGEN PSİKOPATOLOJİSİ EĞİTİMİ-Doç. Dr. Osman Sabuncuoğlu-5 Kasım 2012

PSİKOLOJİDE HİPNOZ VE UYGULAMALI HİPNOTERAPİ EĞİTİMİ MODÜL 2-Hipnoterapist Psk. Mikdat Ertem-5 Kasım 2012

YARATICI DRAMA EĞİTİMİ-Uzm. Rehber Öğretmen Mete Akoğuz-7 Kasım 2012

GiLLiAM OTİSTİK BOZUKLUK DERECELENDİRME ÖLÇEĞİ-2-TÜRKÇE VERSİYONU (GOBDÖ-2-TV) KURSU-Doç. Dr. İbrahim Diken-10 Kasım 2012

ETEÇOM (ETKİLEŞİM TEMELLİ ERKEN ÇOCUKLUKTA MÜDAHALE PROGRAMI) UYGULAMACI SERTİFİKASI KURSU-Doç. Dr. İbrahim DikeN-11 Kasım 2012

D2, BURDON, FRANKFURTER DİKKAT TESTLERİ EĞİTİMİ-Uzm. Psk. Feyza Gökalp-22 Kasım 2012

LEITER ULUSLAR ARASI PERFORMANS ZEKA ÖLÇEĞİ EĞİTİMİ-Açıklanacak-25 Kasım 2012

NÖROPSİKOLOJİK TESTLER EĞİTİMİ 3. PAKET-Prof. Dr. Sirel Karakaş-1 Aralık 2012

İNSAN KAYNAKLARI BATARYASI EĞİTİMİ-Yrd. Doç. Dr. Erdoğan Gültekin-9 Aralık 2012

PSİKOLOJİDE HİPNOZ VE UYGULAMALI HİPNOTERAPİ EĞİTİMİ MODÜL 3-Hipnoterapist Psk. Mikdat Ertem-17 Aralık 2012

MARMARA İLKÖĞRETİME HAZIR OLUŞ TESTİ EĞİTİMİ-Doç. Dr. Özgül Polat-23 Aralık 2012

GOOD ENOUGH BİR İNSAN ÇİZ TESTİ, PORTEUS LABİRENTLERİ ZEKA TESTİ, CATELL 2A-3A ZEKA TESTLERİ EĞİTİMİ-Uzm. Psk. Çağla Dortluoğlu-30 Aralık 2012

KLİNİK BATARYA EĞİTİMİ-Uzm. Psk. Merve T. Dünya-6 Ocak 2013

PSİKOLOJİDE HİPNOZ VE UYGULAMALI HİPNOTERAPİ EĞİTİMİ MODÜL 4-Hipnoterapist Psk. Mikdat Ertem-28 Ocak 2013

KOHS KÜPLERİ ZEKA TESTİ EĞİTİMİ-Uzm. Reh. Öğr. Mete Akoğuz-24 Şubat 2013

WAIS WECHSLER YETİŞKİNLER İÇİN ZEKA TESTİ EĞİTİMİ-Psk. Sera Elbaşoğlu-31 Mart 2013

TEMEL KABİLİYETLER TESTİ TKT 5-7 EĞİTİMİ-Açıklanacak-7 Nisan 2013

TEMEL KABİLİYETLER TESTİ TKT 7-11 EĞİTİMİ-Açıklanacak-14 Nisan 2013

TEMEL YETENEKLER TESTİ TYT 6-8 EĞİTİMİ-Uzm. Psk. Özen İlhan Oldaç-21 Nisan 2013

TEMEL YETENEKLER TESTİ TYT 9-11 EĞİTİMİ-Açıklanacak-28 Nisan 2013
ADI SONRADAN AÇIKLANACAK BİR ZEKA TESTİ EĞİTİMİ-Açıklanacak-26 Mayıs 2013

TARİHİ BELİRLİ OLUNCA DUYURULACAK EĞİTİMLERİMİZ

0-3 YAŞ BEBEK DEĞERLENDİRME KURSU
6 YAŞ OKUL HAZIRLIK DEĞERLENDİRMESİ
ALICI VE İFADE EDİCİ DİLİ DEĞERLENDİRME TESTİ
BİLİŞSEL DAVRANIŞÇI TERAPİ EĞİTİMİ
ÇOCUK ERGEN SÜPERVİZYONU (BİREYSEL VEYA GRUP)
ÇOCUK GELİŞİM KURSLARI
ÇOCUK SÜPERVİZYONU
ÇÖZÜM ODAKLI TERAPİ
GEÇDA GAZİ ERKEN ÇOCUKLUK DEĞERLENDİRME ARACI KURSU
GESTALT TERAPİ EĞİTİMİ
İKY PSİKOLOJİK SÜREÇLER
OYUN TERAPİSİ
ÖÖG BATARYASI
PSİKİYATRİSTLE EŞGÜDÜMLÜ ÇALIŞMA SÜRECİ ve PSİKO-FARMAKOLOJİ
PSİKOLOJİK DANIŞMANLIKTA TRANSAKSİYONEL ANALİZ EĞİTİMİ
SOSYAL BİLİMLERDE VERİ ANALİZİ KURSU
TERAPOTİK BECERİLER
ÜSTÜN ZEKALI ÇOCUKLARIN EĞİTİMİ
YETİŞKİN PSİKOPATOLOJİ KURSU

NOT:
Eğitimlerimiz Ruh Sağlığı Derneği Psikoloji Kariyer İstihdam Merkezince tanınmaktadır. Çocuklarla ilgili test eğitimlerimiz Psikometrik Uygulamalarla Çocuk Değerlendirme Paket Programı kapsamında kredilendirilmektedir. Başvurduğunuz eğitimlerde bu kriteri aramanızı öneririz. Program ve diğer modüller hakkında ayrıntılı bilgi www.kimpsikoloji.com adresinden alınabilir.

VERİLECEK BELGELER:
Sertifika veya Katılım Belgesi (Ruh Sağlığı Derneği onaylı)

KİMLER KATILABİLİR:
Ruh sağlığı hizmeti sunan profesyoneller (psikiyatr, psikolog, pedagog, psikolojik danışman, rehber öğretmen, okul öncesi, çocuk gelişimi, aile hekimi, özel eğitim, sosyal hizmet uzmanı, üstün zekalılar öğretmenliği) ve bu alanda lisans eğitimine devam eden üniversite öğrencileri.

ÖDEME:
Elden, kredi kartından, ATM’den veya bankadan ödeme yapabilirsiniz.
Ödeme esnasında lütfen katılımcı ismini belirtiniz.
Ödeme yaptıktan sonra ödeme bilgilerinizi lütfen psikolojikariyeristihdam@gmail.com adresine mail atınız.
Ödeme makbuzunuzu eğitim günü getiriniz.
Kredi kartıyla ödemek için TIKLAYINIZ,
Banka hesaplarını görmek için TIKLAYINIZ.

ŞARTLAR:
Eğitime kayıt olanlar aşağıdaki şartları kabul etmiş sayılır. Kayıtlar kontenjanla sınırlıdır. Eğitim tarihinden 3 gün önce kesin kayıtlar kapanır. Kesin kayıt için 50 TL yatırılması yeterlidir. Eğitim günü ücretin geri kalan kısmı elden ödenebilir. Kesin kaydını önce yaptıranlara öncelik verilir. Son kayıt tarihinden sonra gerçekleşen iptallerde eğitim ücreti iade talepleri kabul edilmemektedir. Kim Psikoloji hiçbir neden belirtmeksizin kursu iptal etme hakkını kendinde saklı tutar. Kim Psikoloji tarafından gerçekleşen eğitim iptalinde ücret iade edilir. Kim Psikoloji, kursların iptal edilmesi durumunda katılımcıların uğrayacağı ulaşım, konaklama ve diğer hiçbir zarardan sorumlu değildir. Eğitim materyalleri ek ücrete tabidir. Psikoloji Marketinden temin edilebilir veya eğitim günü kurumdan satın alınabilir. Başarılar dileriz. BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ.

FIRSATLAR:
Kendi bulunduğunuz il ve çevre şehirlerde de benzer eğitimler organize etmek için minumum 20 katılımcıyı organize edebilirseniz sizin için gelebiliriz.

ETKİNLİKLERİMİZDEN HABERDAR OLMAK İÇİN
Psikoloji Ajandasını takviminize eklemek için tıklayınız
takvim kodunu sitenize gömüp takipçilerinizle paylaşmak için tıklayınız
27bin meslektaşımızın kayıtlı olduğu mail grubumuza üye olmak için tıklayınız
bizi facebook ve twitterdan takip edin
Ziyaretiniz için teşekkür eder, eğitimlerle güçlendireceğiniz kariyerinizin en parlak günlerine en kısa sürede ulaşmanızı temenni ederiz.

KİM PSİKOLOJİ Kariyer İstihdam Merkezi
Altunizade Mah. Kısıklı Cad. No: 108 Çamlıca İSTANBUL
0216 428 75 46 – 0532 134 54 32
http://youtu.be/6mqFv_JpCSw

AYRINTILI BİLGİ VE RANDEVU ALMAK İÇİN
TEL: 0216 428 75 46 CEP: 0533 246 61 34
10-10-2012 08:26 AM
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul Bu mesaji bir cevapta alıntı yap
Yeni Cevap