Yeni Cevap 

Konuyu Değerlendir
  • 1 Oy - 5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Facebook hesabı nasıl silinir? - Facebook Hesap Silme
AylinAylin Çevrimdışı
Üye
**

Facebook hesabı nasıl silinir? - Facebook Hesap Silme
Merhaba arkadaşlar,
Bazı kişisel nedenlerden dolayı uzun süre foruma uğrayamadım. Yokluğumu telafi etmek için foruma içerik girmeye karar verdim. 10 konuluk bir paylaşım yapmayı planlıyorum. Bu seride ziyaretçilerimize açtıkları sosyal medya sitelerini nasıl sileceklerini anlatacağım. Facebook hesap silme işlemi ile başlayalım.

Facebook Hesap Silme

Facebook telefon ve tablet gibi mobil cihazlar üzerinden hesap silme işlemine izin vermiyor. Bu nedenle herhangi bir masaüstü veya dizüstü bilgisayardan facebook.com adresine giriyoruz ve kullanıcı adı ve şifremizle hesabımıza giriş yapıyoruz. Hesabımıza giriş yaptıktan sonra buraya tıklıyoruz. Ardından da hesabımı sil düğmesine basıyoruz. Sonrasında da hesap silme işlemini tamamlıyoruz. Böylelikle Facebook hesabınızı kolayca silmiş oluyorsunuz.

Yazı oluşturulurken yararlanılan kaynaklar:
1. Facebook Hesap Silme
2. Facebook Hesap Silme
3. Facebook Hesap Kapatma
4. Facebook Hesabı Silme

Engelsiz bir dünya için... Türk İşaret Dili
10-17-2015 08:19 PM
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul Bu mesaji bir cevapta alıntı yap
Yeni Cevap