Yeni Cevap 

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
python öğrenme
nbrknk22 Çevrimdışı
Üye
**

python öğrenme
Son zamanlar da çok ciddi sayı da blog açılmaya başladı. Bunların her biri, her ne kadar farklı tarz da içerikler üretiyor olsa da, gerçekten bazıları çok kaliteli işler başarmaktadır. Biz de bugün sizlere bu tarz kaliteli içerik üreten http://blogladim.com adresinden bahsedeceğiz. Site gerçekten kalite olarak rakiplerine göre çok daha iyi bir şekil de hizmet sunmaktadır. Site üzerinde yer alan her türlü bilgi doğru ve tek elden ulaşmanız için profesyonelce hazırlanmış vaziyettedir.
Linux öğreniyorum olarak ciddi şekil de bilgi içeriği bulunan siteyi mutlaka ziyaret ederek, programlama dillerine ilginiz var ise arttırmanızı öneriyoruz. Farklı programlama dilleri hakkında da içerikler ürettiklerini sizlere aktarmamız da fayda var. Örneğin python öğreniyorum hakkında bir bölümleri var. Bu bölüm de çok kaliteli olarak gün de 3 blog yazısı paylaşılmaktadır. Mevcut günlere göre bu sayısı artmaktadır fakat kesinlikle azalma olmaz.
Site ile Ciddi şekil de ilgilenildiği için site hızla büyümektedir. Site de sadece programlama dilleri hakkında bilgilendirme yazıları bulunmamaktadır. Site güvenlik alanında da ciddi şekil de bilgi paylaşımı aktarmaktadır. Site üzerinde yer alan siber güvenlik ve web site güvenlik konulu blog yazılarını okursanız ciddi anlam da bilgi sahibi olacağınızı düşünüyoruz. Çünkü site üzerinde yer alan her türlü bilgi tamamıyla güvenilir kaynaklardan derlenip sizlere sunulmaktadır.
11-13-2016 06:09 AM
Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul Bu mesaji bir cevapta alıntı yap
Yeni Cevap 

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi